Prolećni intenzivni kurs 2019

Prolećni intenzivan kurs u Beogradu 2019.

Prolećni intenzivni kurs Iyengar Yoge sa Markusom Weniger u Beogradu 13 i 14.04.2019. godine.

Za prijavu popuniti formular klikom na sledeću adresu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScv-tVggnIGBZDWGafn4nRPH3zaAh-snC7FHsgbghbK0Kcsbg/viewform?fbclid=IwAR2hULWZ8GURgEdNu_njvkBgKCg7c-jscmSDnVg-hzth3DG_sDiKyEWBWt0

 
Zahvaljujući revolucionarnim detaljnim uputstvima B.K.S. Iyengara i njegovoj temeljnoj interpretaciji drevnih tekstova o Yogi rekviziti su pomogli milionima da shvate da je "Yoga za svakoga".
Pravilnim korišćenjem rekvizita, a rekviziti mogu biti mnogi predmeti koji su deo naše svakodnevnice, omogućeno je: izvođenje asana koje se teško izvode bez podrške, dostizanje i održavanje pravilnog skeletno-muskulatornog poravnanja tokom vežbanja, duže zadržavanje i opuštanje u zahtevnijim asanama i time izvlačenje maksimalne koristi iz njih, proučavanje  i istraživanje asana na dubljem nivou, nesmetano vežbanje i poboljšanje stanja uprkos starosnoj dobi, bolesti, povredi ili hroničnom stanju.
Rekviziti pomažu da se asana izvede sa lakoćom. Učeniku je omogućeno da razume i savlada asanu brže  jer sa rekvizitima mozak ostaje pasivan i tako učimo budnost tela i uma.