Svi učesnici koji su pohađali naše kurseve ili redovne časove mogu se prijaviti preko Srpske Iyengar Yoga Asocijacije za časove u RIMYI u Puneu, Indija.

Za sve informacije o časovima u Institutu i ostalim informacijama o Puneu, kao i o eventualnom putovanju, pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Srpska Asocijacija Iyengar Yoge će blagovremeno davati obaveštenja o kursevima eminentnih Iyengar Yoga instruktora širom Evrope.

 
Zahvaljujući revolucionarnim detaljnim uputstvima B.K.S. Iyengara i njegovoj temeljnoj interpretaciji drevnih tekstova o Yogi rekviziti su pomogli milionima da shvate da je "Yoga za svakoga".
Pravilnim korišćenjem rekvizita, a rekviziti mogu biti mnogi predmeti koji su deo naše svakodnevnice, omogućeno je: izvođenje asana koje se teško izvode bez podrške, dostizanje i održavanje pravilnog skeletno-muskulatornog poravnanja tokom vežbanja, duže zadržavanje i opuštanje u zahtevnijim asanama i time izvlačenje maksimalne koristi iz njih, proučavanje  i istraživanje asana na dubljem nivou, nesmetano vežbanje i poboljšanje stanja uprkos starosnoj dobi, bolesti, povredi ili hroničnom stanju.
Rekviziti pomažu da se asana izvede sa lakoćom. Učeniku je omogućeno da razume i savlada asanu brže  jer sa rekvizitima mozak ostaje pasivan i tako učimo budnost tela i uma.